tirsdag den 14. januar 2014

Snowboarding (gammel upload)


Vi var ude ved grand targhee igen i mandags, og der var så meget powder, så vi havde det alle fedt. Jeg tog afsted med Randi igen, og vi er nok lige gode, så der er ikke nogle der venter på hinanden. Men der er ikke særlig mange som tager ud og står på ski eller snowboard endnu, fordi at der kommer mere sne i januar, og det bliver også lidt varmere i februar, hvor man stadig kan stå på ski. 
Men sarah fra Danmark forstuede hendes håndled da hun prøvede at tage af med hånden da hun faldt.


Vi finder ud af om Cheryls hånd er okay, i morgen. Hvis hun skal opereres så bliver det sgu hårdt for familien. En operation koster 15000, og det er noget de overhovedet ikke har råd til. 
Men hvis hun ikke skal have en operation så kan vi alle være glade. Igår kom en af mine værts onkler over og bedte om hjælp til gud, om at helbrede hendes arm. De puttede en slags "helbreds creme" i hendes hår (det er ikke så mærkeligt som det lyder) og George og onklen holdte deres hænder på hendes hoved, og bedte. Cheryl begyndte at græde efter fordi hun følte at hun havde brug for en bød. Og Melanie (min værtssøster) græd også. Det lyder ret mærkeligt, men de tror virkeligt på at det virker. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar