søndag den 6. april 2014

Las Vegas og California

Dagen før vi tog til Las Vegas, tog mig og michael ud til "Pommis Pits" og kørte på dirtbikes. Pommis Pits er et gammelt sted hvor de gravede dybe huller i nogle bjerge, så de kunne bruge det til veje osv. og nu er der dirtbike baner og hop. det er et meget godt sted at køre rundt. søndag tog vi afsted 6 timer efter planlagt. Men efter 11 timer var vi i Las Vegas. samme aften tog vi til byen og så "The Strip" og en stor bygning med skærme i loftet (kan ikke huske hvad bygningen hedder). de giver ud papirer med strippere og prostitutes, så man skal aldrig tage de papirer som mennesker giver ud. Men der var mange dårlige ting for mormoner... næste morgen kørt e vi tidligt mandag morgen og kørte direkte til Anaheim (disneyland) hvor vi fandt vores hotel. Samme dag tog vi til Los Angeles, Hollywood hvor vi så stjernerne i fortovet. der var mange hjemløse mennesker på de gader som bare lå i siden af vejen. men vi fik set en masse interresante ting i Hollywood, men det er meget anderledes fra hvad man tror... næste morgen tog vi i disneyland og fik prøvet en masse forlystelser. Fra mit perspektiv er det et sted mest for små børn, men det er stadig et sted som voksne mennesker tager hen... det er ikke det bedste sted hvis du gerne vil prøve de vilde rutsjebaner, men hvis du gerne vil have en interesant oplevelse så er det et meget godt sted at tage hen. jeg mødtes med en pige i et par timer men vi kunne ikke gå alene fordi hendes forældre er mormoner. hendes forældre er meget strækt så der skulle altid være en anden fra familien med os. men det var stadig meget sjovt. næste dag tog vi til California Adventure som er 100 meter væk fra Disneyland. Disneyland ejer også California Adventure men de tjener mere når at man kan købe 2 billetter. California Adventure var mere for voksne mennesker. Der var nogle bedre forlystelser for teenagers og ældre mennesker. vi tog de fleste gode rutsjebaner og havde en rigtig god dag. jeg mødtes med den samme pige igen i et par timer og mødtes med min familie igen efter. om aftenen havde de Water World som er et "vand show" hvor der var projectors som lyste på "vandstøv?"
http://www.youtube.com/watch?v=kbUW63Iw2os
Efter det tog vi hjem og begyndte at pakke. næste morgen tog vi afsted omkring 5/6 om morgenen og kørte til Universal studios hvor vi kom til åbningstid, så vi havde de første 2 timer UDEN NOGEN KØ. normalt tager det 1 time eller to for at vente i kø for en forlystelse, men køen var meget lang på motorvejene. så vi fik prøvet alle de gode forlystelser 2 gange før der var nogen kø. og efter det tog vi Studio Tours og så deres steder de filmede nogle poplulære film. fast and furious, truman show, how i met your mother, back to the future og mange andre... vi så den store blå væg som de brugte i truman show. den var gigantisk. Vi så også vejen de brugte til Desperate Housewives. det er et meget stort sted, og de har også bygninger som de bruger til at filme nye tv shows og film i. de sidste 30 minutter var der ikke så mange mennesker tilbage, så mig og Michael tog The Mummy omkring 7 gange og havde det så sjovt. Universal lukkede kl. 18 og det var der vi kørte i omkring 6 timer tror jeg for at køre over til Cheryls mor i San Francisco. Cheryls datter, Melanie, bor ved Cheryls mor Carolyn. vi sov på luft madresser men jeg var lidt ligeglad fordi jeg var så træt. næste dag tog vi til selve byen, og så de store bygninger. vi tog til Pier 39, som er et stort marked for turister. Vi mødte cheryls søster senere på dagen og tog over til en virkelig anderledes resturant. den er kaldt "The Rainforest" og den er fyldt med blade og buske på væggene og loftet, og de har storme hver 30 minutter, hvor der er lyn og torden. og der er dyr omkring i resturanten. (ikke levende)













lørdag, på Cheryls fødselsdag, tog vi over til Academy of Science og var der i et par timer, og så en masse ting. vi var i verdens største digitale biograf. du kunne blive lidt svimmel fordi du ikke kunne se andet end den store skærm rundt omkring dig. de havde også en maskine som viser hvordan et jordskælv føles. efter det tog vi til en skov, muir moods, som har 1000 år gamle træer. det var ikke så spændende men vi havde det sjovt i skoven. det tog omkring 1 time. efter det tog vi til golden gate bridge og kiggede på den i..... 5 minutter haha.... og så tog vi ud og fik noget at spise. mandag morgen kørte vi ind til chinatown og så de kinesiske gader og mennesker. Michael or Marius købte knive, men jeg  kunne ikke bringe dem gennem lufthavnen siden de er over 7 centimeter... Efter det tog vi til alcatraz. Alcatraz er et fængsel som var brugt fra 1933 til 1963. det regnede den dag så det var ikke så godt som det kunne have været, men vi så det indre af fængslet og de steder hvor 3 personer slap ud. Så vi fik set det meste men vi fik ikke gået rundt om Alcatraz fordi det regnede så meget. vi tog båden tilbage til San Francisco og fik noget pizza. tirsdag tog vi hjem fra California og kørte ved 10 tiden. vi stoppede ved nogle af cheryls venner i en time. vi kørte igennem snestormen som kom ned over America, og du var nød til at have kæder på hvis du havde en lastbil eller truck. Så glat var det. Senere da sneen var væk, kørte jeg i 4 timer fordi George havde brug for noget søvn. Marius kørte også i et par timer efter mig.
(billeder kommer på et andet dokument snart)







Ingen kommentarer:

Send en kommentar